Rabobank Clubkas Campagne 2018

doorPiet Lauwerijssen

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Zoals ook in voorgaande jaren kunt u weer uw stem uitbrengen. Wij hopen uiteraard net als voorgaande jaren dat u uw stem uitbrengt op onze vereniging, heemkundekring “De Honderd Hoeven”. Hiervoor moet u wel lid zijn van de Rabobank.
Bent u nog geen lid en wilt u wel uw stem uitbrengen, dan kunt u zich alsnog aanmelden bij de Rabobank als lid. Ons bestedingsdoel is jaarboek 34 in 2018.

Rabobank Clubkas Campagne: Leden stemmen van woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018

Aanmeldingen
Ruim 400 clubs doen dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Zij komen in aanmerking voor een donatie van Rabobank West-Brabant Noord.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post of email een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Zij bepalen hiermee de hoogte van de bijdrage. Vanaf woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 brengen zij via een stemsite hun stemmen uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht mogen worden.
Let op: alleen leden van Rabobank West-Brabant Noord mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 februari 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/wbn onder de kop ‘De voordelen van het Lidmaatschap’.

Stemmen
Vanaf woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 stemmen leden van Rabobank West-Brabant Noord op de clubs die zijn aangemeld en bepalen hiermee de hoogte van de bijdrage. Leden ontvangen een persoonlijke stemcode per post of e-mail.

€ 150.000 beschikbaar
Dit jaar verdelen wij € 150.000 én er is € 10.000 extra beschikbaar voor de beste wederkerigheidsvoorstellen. Dit is een activiteit/project dat ten goede komt aan een doelgroep buiten de eigen club.

Alvast bedankt voor uw stem op heemkundekring De Honderd Hoeven.

Met vriendelijke groeten,
Uw bestuur

www.honderdhoeven.nl

Over de auteur

Piet Lauwerijssen editor

Geef een reactie