Geen categorie

Lintjes voor bestuursleden van De Honderd Hoeven

By 24 april 2020 No Comments

Vanochtend 24 april 2020 zijn Paul Bakkers, Piet Lauwerijssen, Mario Manniën, en Lia Uitdehaag door de burgemeester van de gemeente Halderberge mevrouw Heleen van Rijnbach-de Groot op de hoogte gesteld dat zij een Koninklijke onderscheiding zullen krijgen voor hun jarenlange inzet voor met name onze Heemkundekring. Rieni Voermans, lid van de redaktie, woonachtig in de gemeente Gorinchem is eveneens gedecoreerd.

I.v.m. de corona crisis zullen, op een door de Kanselarij der Nederlandse Orden gekozen moment later dit jaar, de onderscheidingen worden uitgereikt.

Zoals U zult begrijpen is het ook de bedoeling geweest om een aanvraag in te dienen voor Adrie van der Logt. Zijn zonen hebben erop gewezen dat Adrie daar geen prijs op zou stellen. Als voorzitter heb ik dat later bij Adrie nagevraagd en hij heeft dat bevestigd. Dat moeten we respecteren.

Mede namens U allen onze welgemeende felicitaties aan de gedecoreerden.

Jos Vermunt

 Voorzitter Heemkundekring ‘De Honderd Hoeven’.

Leave a Reply